> Bestuur

Bestuur en secretariaat KLB

Het bestuur van het KLB bestaat uit vijf personen, die allen raakvlakken hebben met leegstandbeheer:

 Koos Karssen

Voorzitter. Als oud-wethouder RO (Bodegraven), voormalig burgemeester van Maasluis en als voorzitter van SNF (Stichting Normering Flexwonen) heeft hij een breed netwerk binnen gemeenten. Zo kan hij een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van KLB.

Kees Philips

Bestuurslid. Met een brede juridische ervaring binnen het vastgoed en zijn functies in de juridische, notariële en gemeentelijke sectoren door heel Nederland heeft hij een groot relevant netwerk voor het KLB.

 

Jean Baptiste Benraad

Bestuurslid. Jean Baptiste heeft een breed netwerk binnen corporaties en gemeenten en een brede ervaring met het transformeren van leegstaand vastgoed vanuit zijn eigen organisatie TransformatieTeam en als lid van de Raad van Toezicht Stichting Tijdelijk Wonen (Utrecht).

 

Claudia Duinisveld

Bestuurslid met 22 jaar ervaring in het leegstandbeheer en nu directeur van een KLB gecertificeerde leegstandbeheerder. Hierdoor kan Claudia een goede bijdrage leveren aan het bestuur van het KLB. In de afgelopen jaren is het fenomeen antikraak uitgegroeid naar een volwassen professionele leegstandbeheer markt. Door haar vakkennis, integriteit en betrouwbaarheid streeft ze er naar om een voorbeeld te zijn voor de gehele leegstandbeheerbranche. Met haar pragmatische instelling kan ze een goede vertaalslag maken naar een werkbare situatie voor de branche.

 

Joost Hamming

Bestuurslid met ruime ervaring in leegstandbeheer en nu eigenaar van een KLB gecertificeerde leegstandbeheerder. Joost wil zijn ervaringen in het vak delen en toepassen bij de uitvoer van het keurmerk zodat bewoners op een veilige en goede manier kunnen wonen en werken en dat eigenaren van vastgoed ontzorgd worden en juridisch zuiver worden bijgestaan inzake hun leegstaand vastgoed.

 

 Gerlof Roubos

Het secretariaat en de dagelijkse leiding van KLB wordt verzorgd door Gerlof Roubos van Pragma Advies en Projecten.